LOADING

0%

 

Trapan vina

Vino je medij druženja, karika koja povezuje ljude obogaćujući ih za jedan novi doživljaj. Ono je i hrana i lijek – hrana za prave hedoniste koji uživaju u svakom zalogaju, a lijek za onoga koji boluje od nepopravljivog užitka.

više

NOVOSTI

Nova vina, degustacije,

sajmovi, događanja…


Kod nas stalno ima nečeg zanimljivog: nakon berbe redovito kušamo i promoviramo prethodne berbe. Sajmovi, degustacije, vinske večeri… I zatim dolazi kušanje nove berbe. Uzbuđenju nema kraja. Pridružite se i vi našem svijetu. Pratite novosti, kušajte vina, šaljite mišljenja. Osluškujemo mišljenje naših potrošača i kreiramo autorska vina…

Trapan vina – vrhunske sorte, odlična pozicija i ekološka proizvodnja

Istarsko tlo bogato je mineralima i prožeto vapnencem te pruža gotovo savršene uvjete za uzgoj vinove loze, baš kao i umjerene klimatske prilike koje omogućuju velik broj sunčanih sati, dok autohtone istarske te vrhunske strane sorte pak jamče kvalitetu okusa i aroma kojoj je teško parirati. Vinogradi naše vinarije Trapan smješteni su u Šišanu, na traženoj poziciji Cuf, gdje su na površini od 12 ha zasađeni trsovi malvazije, chardonnaya, terana, merlota, cabernet sauvignona te syraha, odreda sorti s velikim potencijalom kada je u pitanju proizvodnja vrhunskih vina.

U našoj ponudi pronaći ćete osam iznimnih vinskih etiketa – raskošne Ponente i Uroboros malvazije, zavodljivi Rubi Rosé, monosortni pjenušac Che Teran, bogati teran Terra Mare, odličnu kupažu Nigra Virgo Revolution te aromatično desertno vino Dark Rosé.

Povrh svega, naša vinarija poznata je po ekološkoj proizvodnji na kojoj inzistiramo i koja nam omogućuje da sačuvamo svježinu originalnog okusa te pružimo zaljubljenicima u kvalitetna vina jedinstven doživljaj sa svakim novim gutljajem. Naš cilj je vinoljupcima približiti prirodna svojstva vina kroz unikatan terroir i jednu sasvim drugačiju viziju njegovanja vina od trsa do butelje.

Posjetite i vi Wine Station naše vinarije Trapan, počastite sebe i svoje društvo odabranim vinskim kapljicama i prepustite se trenucima čistog užitka otkrivajući nove načine uživanja u istarskim vinima.

read more