Food & Wine Station Trapan – kuhinja u kojoj nastaju prava mala gurmanska “remek-djela”

Vino i hrana oduvijek se smatraju nerazdvojnom kombinacijom, a osobito kada su u pitanju kvalitetne vinske kapljice i kreativni specijaliteti pripremljeni od strane vrhunskih chefova. Kako bismo svojim gostima pružili uistinu nezaboravna eno-gastro iskustva, ovdje u Food & Wine Stationu posvećujemo puno pažnje baš svakom detalju, kako kod proizvodnje vina, tako i kod pripreme ukusnih specijaliteta.

Za vas biramo samo najbolje namirnice, prije svega svježe sezonsko voće i povrće, ali i razne domaće proizvode poput pršuta, sira i dragocjenog maslinovog ulja, koje potom naš iskusni kuharski dvojac pretvara u prave male senzacije na tanjuru, kako vizualno, tako i pod nepcem. U našoj kuhinji skladno se stapaju okusi i arome hrvatske i talijanske kuhinje, sudaraju kreativnost i inovativnost, isprepliću tradicionalne recepture i moderne metode pripreme hrane, ovdje eksperimentiramo i degustiramo, a sve to kako bismo u konačnici svojim gostima mogli ponuditi bogat meni od kojih će baš svatko pronaći nešto po svom ukusu.

Potražite i Vi Food & Wine Station Trapan smješten na obiteljskom imanju u Šišanu, uživajte u ugodnoj i opuštenoj atmosferi, počastite se neodoljivim specijalitetima naše kuhinje i otkrijte skrivenog gurmana u sebi. 

Comments are closed.