Pobliže upoznajte Rubi Rosé, vrhunsko ružičasto vino u koje se nevjerojatno lako zaljubiti

Rosé vina oduvijek su intrigirala vinoljupce, prije svega zbog svoje zavodljive ružičaste boje, međutim Rubi Rosé vinarije Trapan puno je više od atrakcije na prvi pogled. Ova kupaža u kojoj dominira autohtona istarska sorta teran upotpunit će baš svaki trenutak opuštanja i odmora, poslužiti kao aperitiv, ali i savršeno parirati brojnim ukusnim zalogajima.

Rubi Rose dobiva se od grožđa uzgojenog na vrhunskoj poziciji Cuf pored Šišana, i to od biranih sorti teran, zatim syrah, merlot i cabernet sauvignon, koje su jednako zastupljene. Upravo ta pomalo netipična kombinacija ono je što daje ovom vinu toliko specifičan karakter – s jedne strane razigrane mirise zrelog citrusnog i crvenog voća poput limuna, malina i crvenog ribiza popraćene ugodnim cvjetnim notama, a s druge pak izbalansiran i zaokružen okus koji potpomognut mineralnošću samog vina pruža jedinstven osjećaj svježine.

Ako ste u potrazi za vinom koje će se savršeno sljubiti s hladnim mesnim salatama, istarskim pršutom, prženim inćunima, sirovom mariniranom ribom i drugim delicijama, ili možda tražite aperitiv koji će vam otvoriti put prema gurmanskim užicima, Rubi Rosé s potpisom vinarije Trapan definitivno je najbolji izbor.

Ovoga ljeta ne propustite stoga uživati u vrhunskim Trapan vinima, već potražite svoju butelju Rubi Roséa i prepustite se novim vinskim avanturama.

Comments are closed.