Trapan


Vođeni strašću i snažnom vjerom u sebe i svoje mogućnosti, krenuli smo stvarati svoje vinsko carstvo. Iako smo znali da pred nama stoji nimalo lak posao, odlučili smo zajedno u njega uroniti utirući vlastite putove i pišući svoju povijest, slušajući srce. Stvarajući vino po svom guštu, improvizirajući, igrajući se u podrumu i pomno njegujući grožđe u vinogradu nastajala su vina koja su svake godine bila sve više prepoznata.

Cjelokupnom uspjehu stvaranja vinarije pridonijelo je i stvaranje vlastite obitelji. Naše kćeri, Rubi i Mare, naš su najveći poticaj, a raditi vino posvećeno njima poseban je osjećaj.

Ne bojimo se rizika jer volimo improvizirati, ne plašimo se neuspjeha jer svjesni smo da ima boljih i lošijih godina. Ali naš je cilj da svake godine damo svoj maksimum, da vlastite emocije pretočimo u vino, da stvorimo sklad kako bi ostali mogli istinski u njemu uživati.

Vino je osjećaj. Vino je umjetnost. Ako ga ne doživiš ne možeš stvoriti pravi proizvod. Vino je duša vinara pretočena u rajski nektar.

Priča o nama >>