Ukusno predjelo – uvod u gurmansku avanturu koja se ne propušta

U kuhinji Food & Wine Stationa Trapan uvijek se trudimo svojim gostima osigurati jedno posebno gurmansko iskustvo kroz razne specijalitete i delicije, počevši od predjela. Naoko jednostavna jela, pomno su kreirani zalogaji koji su jednako važni kao i glavno jelo. Svrha predjela je stvoriti savršenu uvertiru i pripremiti osjetila za nadolazeće sljedove. Stoga im naš tim pruža puno pažnje kako bi cjelokupan doživljaj uživanja u ručku ili večeri bio besprijekoran. Predjela su zadužena za otvaranje apetita i buđenje entuzijazma, istovremeno pomalo predstavljajući djelić onoga što možete očekivati u svakom idućem tanjuru koji će stići za vaš stol.

Kao i sva druga jela, pripremamo ih isključivo od pomno odabranih i kvalitetnih namirnica kako bismo vam osigurali svježinu okusa i upoznali vas s kreativnošću i kulinarskim vještinama naših poznatih chefova. Drugim riječima, predjela su svojevrsna uvertira u glavno jelo koja za cilj imaju podizanje raspoloženja i uzbuđenja oko hrane te su prva stavka koju svaki gost vidi kada otvori naš bogati meni. Obično se radi o malim zalogajima raskošnog okusa koji nemaju cilj utažiti glad, već na jedan zavodljiv i vizualno atraktivan način predstaviti cjelokupnu gastro ponudu.

U Food & Wine Stationu Trapan pružit ćemo vam jednu potpunu gurmansku avanturu, od predjela, preko glavnih jela pa sve do neodoljivih deserata. Stoga nemojte previše dvojiti već nas posjetite na već poznatoj adresi u mirnom istarskom naselju Šišan i počastite se rapsodijom okusa i aroma koja počinje već s prvim slijedom.  

Comments are closed.