Vinarija Trapan je savršeno odredište za bijeg od gradske gužve i stresa

Treba vam predah od užurbanog načina života, gradske vreve, posla i obaveza? Sve što želite je barem na jedan dan pobjeći i priuštiti si trenutke opuštanja i čistog užitka? Vinarija Trapan, smještena na obiteljskom imanju u mirnom naselju Šišan, nedaleko od Pule, pružit će vam nezaboravne doživljaje uz koje ćete lako, barem na tren, zaboraviti na sve obaveze.

 

Ovdje u vinariji Trapan naglasak je uvijek na prirodi jer je upravo priroda najbolji lijek za oporavak od stresa i negativne energije. S jedne strane tu je opuštajući ugođaj kojeg kreiraju prirodno okruženje i spektakularni pogledi na krajolik, a s druge pak neodoljivi mirisi i okusi koje pružaju zreli plodovi prirode i domaći proizvodi poput vina.

Odvojite dan samo za sebe, uživajte u šetnjama kroz rodne vinograde i obilascima modernih vinskih podruma. Počastite svoja osjetila degustacijama vrhunskih Trapan vina i otkrijte sve čari kreativne istarske gastronomije u našoj Food & Wine postaji. Sve to na jednom mjestu i uz stručnog i raspoloženog vodiča, ujedno i vlasnika vinarije Brune Trapana, koji će rado s vama podijeliti brojne zgode i nezgode iz svijeta vina. 

Bez obzira tražite li mjesto za druženje s prijateljima i obitelji, idealnu destinaciju za impresioniranje poslovnih partnera i team-building ili jednostavno želite naučiti ponešto o bogatoj tradiciji proizvodnje vina u Istri i uživati u boravku u prirodi, vinarija Trapan je odličan izbor za vas. 

 

Comments are closed.