Food & Wine Station Trapan – idealno mjesto za sklapanje važnih poslovnih dogovora uz dobre zalogaje i još bolju vinsku kapljicu

 

 

Planiranje poslovne večere ili ručka nije uvijek jednostavan zadatak, osobito jer tom prigodom želite impresionirati svoje suradnike i partnere vrhunskim specijalitetima i potaknuti ih da se osjećaju ugodno i opušteno. Sve to, ali i puno više od toga, pronaći ćete u našem Food & Wine Stationu Trapan gdje ćemo se pobrinuti da vama i vašem odabranom društvu priredimo uistinu nezaboravne gurmanske trenutke. 

Ovdje će vas dočekati ugodan domaćinski ambijent, moderan i atraktivan dizajn prostora, ali i bogata ponuda kreativnih jela sljubljenih s visokokvalitetnim vinima iz vlastitog podruma. Iskusni chefovi za vas će pripremiti razne vrste jela od domaćih tjestenina, mesnih zalogaja i morskih specijaliteta i delicija, pa sve do neodoljivih deserta, a sve to koristeći svoje raskošno kulinarsko umijeće te pomno odabrane i uvijek svježe namirnice na čijoj kvaliteti beskompromisno inzistiramo. 

Ako želite ostaviti upečatljiv dojam, onda je Food & Wine Station Trapan vaš najbolji izbor. Posjetite najjužniju vinsku postaju u Istri, smještenu u pitoresknom mjestu Šišan i priuštite sebi i svojim partnerima jedinstveno eno-gastro iskustvo koje će vam otvoriti put prema novim poslovnim suradnjama i uspjesima. 

Comments are closed.