Neodoljivi mirisi i okusi Trapan kuhinje – razlog zbog kojeg ćete se uvijek rado vraćati

 

Trapan Food & Wine station nije samo “wine and dine” destinacija gdje ćete uživati u vrhunskim zalogajima i kvalitetnim vinima, već mjesto koje će vam pružiti potpun eno-gastro doživljaj zadovoljavajući pri tome sve vaše apetite, kako one gurmanske, tako i one vinske.

Recept za užitak ovdje je sasvim jednostavan – kreativnost, kvaliteta, svježina i vedrina. Otkrijte do kuda sve seže maštovitost naših iskusnih chefova, uživajte u kvaliteti svakog zalogaja i gutljaja, ostanite impresionirani svježinom namirnica i domaćih proizvoda i opustite se u ugodnoj i uvijek veseloj atmosferi. Na našem bogatom meniju pronaći ćete razne specijalitete i delicije inspirirane talijansko-hrvatskom kuhinjom kreirane tako da se savršeno sljubljuju s vinskim etiketama iz našeg obiteljskog podruma, a ukoliko se nađete u nedoumici prilikom odabira, rado ćemo vam uskočiti s vinskom preporukom.

“Prva iskustva se uvijek pamte”, poslovica je koja se može primijeniti i na avanturu posjeta Trapan Food & Wine stationu, jer dovoljno je da samo jednom iskusite čari naše kuhinje i teško ćete odoljeti, a da nas ponovno ne posjetite. Rezervirajte stoga svoj dolazak pozivom na +385 52 574 770 ili putem e-maila na info@trapan.hr i priuštite sebi i svom odabranom društvu trenutke čistog zadovoljstva koje ćete sigurno htjeti ponoviti.

Comments are closed.