Otkrijte najveće adute istarske vinarije Trapan

Ovdje u vinariji Trapan posvećeni smo pružanju jednog potpunog vinskog doživljaja svim ljubiteljima dobre kapljice, bez obzira bila to bijela, crvena ili pak ružičasta vina. Naša kolekcija uključuje čak osam vrhunskih vinskih etiketa koje predstavljaju idealan spoj, s jedne strane plodnog istarskog tla i pogodne klime, a s druge bogatog obiteljskog naslijeđa i strasti prema vinu i vinovoj lozi. 

Malvazije Uroboros i Ponente očarat će vas cvjetno-voćnim aromama, svježinom i pomalo nevjerojatnom lakoćom ispijanja, baš kao i monosortni i po mnogočemu netipični pjenušac Che Teran. Od monosortnih vina iz Trapan podruma još treba svakako izdvojiti raskošni Terra Mare koji se unatoč nešto većem postotku alkohola i blagim taninima terana odlikuje izrazitom pitkošću. 

Ljubitelji kupaža zasigurno će doći na svoje uz Nigra Virgo Revolution, uistinu revolucionarno vino koje kombinira ono najbolje iz sorti cabernet sauvignon, merlot, syrah i teran. Zanimljivo je da Rubi Rose, zavodljivo ružičasto vino proizvodimo od istih sorti, ali u drugačijem omjeru, što samom vinu, za razliku od kompleksnosti Nigra Virgo etikete, daje jednu pravu ljetnu svježinu i poletnost. 

“Šlag na kraju” je naravno desertno vino Dark Rose tipičnih muškatnih aroma i nota začinskog bilja, cvijeća, višnje i trešnje koje će se odlično složiti s raznim vrstama čokoladnih i voćnih slastica. 

Posjetite i vi Trapan Wine Station, pobliže upoznajte neka od ponajboljih vina iz našeg podruma i obogatite svoju vinsku kolekciju kvalitetnim istarskim vinima. 

Comments are closed.