Wine Station od sada nudi i vrhunske gastro specijalitete

 

 

Kako bismo posjetiteljima naše vinarije omogućili jedno potpuno i zaokruženo iskustvo uživanja u kvalitetnim Trapan vinima, odlučili smo bogatoj vinskoj ponudi dodati i onu gastronomsku. Wine Station, naša elegantno uređena degustacijska sala od sada nudi i vrhunske kulinarske specijalitete koje će za vas pripremiti Lorena Božić i Ettore Vignandel – dvojac iskusnih chefova čija će maštovitost u kreaciji ukusnih jela ugodno iznenaditi, vjerujemo, baš svakog našeg gosta. Posebno osmišljen meni temeljen je isključivo na sezonskim namirnicama i lokalnim proizvodima kako bi gostima omogućili besprijekornu svježinu okusa sa svakim novim zalogajem.

Lorena, rođena Puljanka, i Ettore koji je porijeklom iz Italije gdje su svojevremeno zajedno imali vlastiti ugostiteljski objekt, svoja su kulinarska znanja i iskustva stjecali diljem svijeta proputovavši gotovo sve kontinente od Afrike, Azije i Amerike, te naravno brojne europske zemlje, a u Hrvatskoj su se skrasili ponukani idejom da gostima pruže jednu neobičnu kombinaciju hrvatsko-talijanske kuhinje. Ne boje se istraživati nove gastronomske pravce, koristiti razne začine poput kumina, korijandera, muškatnog oraščića, cimeta, currya i brojnih drugih, a sve to kako bi svoju gurmansku viziju što vjernije prenijeli na nepca svojih gostiju.

Slučajni susret s Brunom, vlasnikom vinarije Trapan, otvorio je prostor za novu suradnju, tim više što se već isprva dalo naslutiti kako Trapan vina i Božić-Vignandel jela imaju puno toga zajedničkog. Posjetite nas i uživajte u savršeno slučajnom, no svejedno neodoljivom spoju vinske i gastro kulture.

Comments are closed.